Hitta inspiration på vår instagram

PRISER

Microcement priser

 

Vad kostar microcement?

Priset på microcement varierar mycket beroende på storlek och vilken yta det är på. Eftersom man kan använda större slipmaskiner på de stora golven är prisskillnaden på golv större än på väggar. En liten yta på endast några få kvadrat är alltid svår att prissätta. Appliceraren måste ta saker som torktider mm i åtanke vilket gör att det blir mycket dötid som är svår att göra annat på. Därför blir priset på mycket små ytor ofta högre än kunden räknar med.

Samtliga priser nedan är efter rotavdrag

Golv

Priset per kvadratmeter på golv ligger på mellan 900kr -1700kr/m2 inkl. moms, efter rot avdrag. Priset är baserat på att ytan är jämn och redo för microcementen. Vid applicering på små ytor kan priserna ligga högre än ovan.

Badrum

Priset per kvadratmeter i badrum varierar som allt annat beroende på hur det är utformat. Ett bra riktpris är 1400-1600kr/m2 inkl. moms och efter rot avdrag. Priset är baserat på att ytan är jämn och redo för microcementen. Vid applicering i badrum tillkommer oftast förarbete för borttagning av silikon/spackling av fogar, detta görs oftast på löpande kostnad. Vid applicering på små ytor kan priserna ligga högre än ovan.

Vägg

Priset per kvadratmeter på vägg ligger på mellan 1200-1600kr/m2 inkl. moms och efter rot avdrag. Priset är baserat på att ytan är jämn och redo för microcementen. Vid applicering på små ytor kan priserna ligga högre än ovan.

Bänkskivor, möbler mm.

För bänkskivor, bord, trappor, tak, stenciljobb mm. krävs ett annat detaljarbete och mindre verktyg, därför blir även priserna högre. Ytterhörn, golv där det ej ska finnas lister, nischer mm. är annat som påverkar priset.

På grund av torktiderna tar ett jobb tar aldrig mindre än 3,5 dagar, oavsett hur liten ytan är.

Offertförfrågan

Vill du ha ett prisförslag på ditt projekt? Testa vår offertmall för att få ett ungefärligt pris direkt.

Vill du ha ett mer exakt pris eller komma i kontakt med någon av våra certifierade applicerare? Fyll då i formuläret nedan, skicka med en eller flera bilder så återkommer vi inom kort.

Hur kan vi hjälpa dig?

Beskriv ditt projekt så detaljerat du kan och skicka med bilder som så tydligt som möjligt visar ditt projekt. Vi kan inte få för mycket information, men för lite information får vi väldigt ofta. Bra saker att skicka med utöver bilder är, mått på ytan/ytorna, vad är det för underlag på ytan idag, är ytan hel/rak, om där är några ytterhörn, vilket material/färg du har tittat lite extra på. Som sagt, ju mer info desto mer hjälp kan vi ge dig.